Bijzondere vergaderlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie? Dan bent u bij De Buitenhorst aan het goede adres. Wij geloven dat een vergadering beter verloopt wanneer deze plaatsvindt in een natuurlijke omgeving. Dit stimuleert de creativiteit en teambuilding. De Buitenhorst ligt aan de rand van het natuurgebied De Maashorst. Door de prachtige ligging van De Buitenhorst komen rust en ruimte er perfect samen. De mogelijkheden zijn eindeloos om u vergadering, teambuilding of training vorm te geven.

De Buitenhorst: bijzondere vergaderlocatie aan de rand van De Maashorst

Zodra u onze accommodatie bezoekt, ziet u meteen waarom dit een bijzondere vergaderlocatie is. U vergadert aan de rand van een van de mooiste natuurgebieden van Brabant. We beschikken over 3 verschillende vergaderruimtes die allemaal iets unieks bieden. De ene ruimte biedt u een prachtig uitzicht over het natuurgebied, terwijl de andere ruimte het mogelijk maakt om in een  huiselijke sfeer te vergaderen. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van vergaderfaciliteiten en  aircondition. Draadloos internet is in de hele groepsacccommodatie kosteloos beschikbaar. Mocht u de vergadering willen onderbreken met een van onze originele vergaderbreaks of met een grotere groep willen vergaderen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een oplossing op maat voor u te vinden.

Vergadering met overnachting

Als u aan enkele uren vergaderen niet voldoende heeft, kunt u kiezen voor een vergaderarrangement met overnachting. Er zijn verschillende meerdaagse vergaderarrangementen mogelijk.

De Buitenhorst beschikt over 22 comfortabele slaapkamers die u de nodige privacy bieden. De slaapkamers beschikken over een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Elke slaapkamer heeft een uniek landelijk karakter, een bijzondere ervaring als u de kamer binnenkomt.

Bekijk al onze vergaderarrangementen en vraag een prijsopgave op maat (offerte vervangen door prijsopgave op maat)offerte aan. Als u nog vragen heeft over onze bijzondere vergaderlocatie, kunt u bellen naar 0486 46 46 86.


De Hei

Offerte aanvragen

cptfix

Velden met * zijn verplicht

De Bosrand

Waarom De Buitenhorst?

  • Zoover award winner
  • Natuurlijke omgeving
  • Voor recreatieve en zakelijke gasten
  • Vergaderruimtes

Foto's van de accommodaties

Bekijk meer foto's

Bedrijfsvideo