De Buitenhorst in race voor de titel VeKaBo logeerbedrijf van het jaar 2011

De VeKaBo, Nederlandse Vereniging van Kampeerboeren, waarbij inmiddels 1600 accommodaties op het gebied van logeren en kamperen zijn aangesloten, heeft de zes nominaties voor de titel "VeKaBo Logeerbedrijf van het jaar 2011" bekend gemaakt.

Het predicaat "VeKaBo logeerbedrijf van het jaar" wordt ieder jaar uitgereikt aan een door de gasten geselecteerd logeerbedrijf. Uit de geselecteerde logeerbedrijven heeft een onafhankelijke jury - per regio van Nederland - het VeKaBo logeerbedrijf van de betreffende regio genomineerd. Het gaat daarbij niet alleen om het aantal stemmen van gasten, maar ook om de algemene uitstraling van het bedrijf.

Voor de jaarlijkse verkiezing van het VeKaBo-logeerbedrijf van het jaar is voor de regio Brabant genomineerd: De Buitenhorst. Ons recreatiebedrijf aan de Franse baan 4 in Schaijk heeft die nominatie te danken aan de gasten die het bedrijf dit jaar bezocht hebben.

Ons familiebedrijf is door de gasten gekozen uit alle logeerbedrijven die lid zijn van VeKaBo regio Brabant. We bieden op De Buitenhorst luxe groepsaccommodaties aan waar gasten in een natuurlijke omgeving kunnen proeven van het boerenleven. De groepsaccommodatie grenst aan het prachtige natuurgebied de Maashorst in Brabant.

De winnaar van de verkiezing ‘beste logeerbedrijf van 2011' wordt op 11 januari 2012, tijdens de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op: www.debuitenhorst.nl en www.vekabo.nl.