Gast kiest beste groepsaccommodatie

Verkiezing Groepsaccommodatie van het Jaar 2013 van start gegaan


De verkiezing ‘Groepsaccommodatie van het Jaar 2013' is van start gegaan. Tot en met 1september 2013 kunnen tevreden gasten stemmen voor hun favoriete groepsaccommodatie via www.recron.nl/groepen. In november maakt RECRON de winnende groepsaccommodatie bekend. De prijs is een initiatief van RECRON. De brancheorganisatie heeft de wegingsfactoren aangepast, waardoor nu ook charmante, kleine groepsaccommodaties kans maken om winnaar te worden.

Gasten kunnen tot en met 1 septemberr 2013 stemmen op de groepsaccommodatie die ze dit jaar bezochten en waar ze opvallend gastvrij verwelkomd zijn. Uit alle stemmers wordt één winnaar getrokken die € 100,- minder betaalt bij een verblijf in winnende groepsaccommodatie. In de laatste week van oktober wordt bekend gemaakt welke drie accommodaties de meeste stemmen hebben ontvangen. Voorwaarde om een stem uit te brengen is dat je zelf in de accommodatie moet hebben verbleven. Alle RECRON-leden met een groepsaccommodatie mogen meedingen met de prijs.

Enthousiaste gasten en groepsaccommodaties kunnen de verkiezing extra aandacht geven door te Twitteren met hashtag #groeps2013.

Winnaars van voorgaande jaren zijn:

2012 - 't Kaempke in De Lutte

2011 - Buitenhuis De Veenhorst in Midlaren
2010 - Buitenhuis De Veenhorst in Midlaren
2009 - Groepsaccommodatie De Bosrand in Zuidwolde
2008 - Groepsaccommodatie De Hondelhoeve te Eext