Boerensurvival in een echte koeienstal, m?t tokkelbaan!

Beklim de trap naar de nok van de koeienstal. Controleer nog één keer of je goed vastzit en begin aan de spectaculaire koeiensurvival. Je hangt in touwen en kruipt over bruggen. Wanneer je onder je kijkt zie je echte koeien en kalfjes lopen. Zo spannend is het leven op boerderij nog nooit geweest!

De activiteit koeiensurvival met afsluitende tokkelbaan bij Leekzicht is een unieke activiteit voor kinderen en volwassenen. Spanning en inspanning verspreid over twaalf verschillende onderdelen hoog in de koeienstal. Er zijn verschillende routes door de stal te beklimmen, met steeds aan het einde een lange, snelle tokkelbaan dwars door de wei. De tokkelbaan is maar liefst 140 meter lang! Koeiensurvival is een soort van apenkooi in agrarische sferen.

Durf jij het aan?

Een spannende en veilige kennismaking met de boerderij

Koeiensurvival biedt een unieke kans het leven op de boerderij op een vermakelijke manier van dichtbij te zien. Terwijl de deelnemers het parcours afleggen, gaat het boerenleven gewoon door. Uiteraard is zowel het koeiensurvival als de tokkelbaan veilig. Alle deelnemers worden stevig vastgemaakt aan een veiligheidstuigje. De activiteit koeiensurvival met tokkelbaan is toegankelijk vanaf ongeveer 8 jaar (+130 cm).

Sport- en spelboerderij Leekzicht
Coxsebaan 4
5469 NG
Boerdonk
tel: 0492-850152
info@leekzicht.nl