De Ontginning (maximaal 24 personen)

Woonkamer

De Ontginning beschikt over een ruime woonkamer met grote bar enopen keuken. In de gezellige woonkamer zijn een open haard, TV, DVD speler en geluidsinstallatie aanwezig.

De grote bar is voorzien van een tapinstallatie. Wij leveren fusten Heineken van 10, 30 en 50 liter. Andere biersoorten op aanvraag. Indien gewenst verzorgen wij ook de overige dranken (wijn en frisdranken) zodat u die niet zelf mee hoeft te brengen.

Keuken

De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur (een 5 pitsgas- fornuis, koelkast, magnetron, oven, diepvries en vaatwasmachine-met afwasmiddel). Tevens zijn er een koffiezetapparaat (inclusief koffiefilters) en waterkoker aanwezig.

Slaapkamers

In het paviljoen vindt u in totaal negen ruime slaapkamers voorzien van twee losse éénpersoonsbedden (boxsprings). De kamers hebben een modern ingerichte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Er zijn 7 badkamers aanwezig.

  • Op zes slaapkamers kan indien gewenst een extra bed worden bijgeplaatst.
  • Eén slaapkamer met aangepaste badkamer is geschikt voor minder valide gasten.
  • In de Ontginning bevinden zich 2 familiekamers. Dat wil zeggen van de 9 slaapkamers zijn er 4 (2x2) slaapkamers die aan elkaar gekoppeld zijn en samen een badkamer delen. Deze kamer is bijvoorbeeld ideaal voor ouders met kinderen.

Maaltijd verzorging of BBQ

U kunt er ook voor kiezen de maaltijden bij ons te reserveren. De maaltijden worden in buffetvorm aangeboden in uw eigen accommodatie. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk en deze kunt u aanpassen aan uw eigen wensen. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Bijzonderheden

  • Het bedlinnen is bij de huurprijs/arrangementsprijs inbegrepen.
  • Handdoekpakket (€ 2,50) en keukenlinnen pakket (€ 5,00) zijn te huur.
  • Het paviljoen heeft een eigen terras dat is voorzien van tuinmeubilair.
  • Op aanvraag is kindermeubilair aanwezig.
  • Draadloos internet is kosteloos in de hele accommodatie aanwezig.


Klik hier om de plattegrond van deze accommodatie te downloaden

Bekijk beschikbaarheid & reserveer

Foto's van De Ontginning

Bekijk meer foto's

Sfeerimpressie