De Buitenhorst, vakantieboerderij in Schaijk

De Buitenhorst is een unieke combinatie tussen veehouderij en groepsaccommodatie in Brabant. Eigenlijk een soort van vakantieboerderij. In een natuurlijke omgeving kunt u proeven van het boerenleven. Er zijn tal van mogelijkheden. Ontspannend en inspannend, lekker relaxed en juist toch actief.

De Buitenhorst is een luxe groepsaccommodatie die gelegen is in het buitengebied van Schaijk. De groepsaccommodatie grenst direct aan het prachtige natuurgebied de Maashorst in Brabant.

De Buitenhorst bestaat, naast de boerderij, uit 3 paviljoens (De Bonte Koe, De Ontginning, De Bosrand). Ieder paviljoen heeft de beschikking over een sfeervolle woonkamer met open haard, ruime keuken voorzien van alle gemakken en slaapkamers met eigen badkamer. Ieder paviljoen heeft een buitenterras. De 3 paviljoens zijn variabel aan elkaar te koppelen zodat ook een grotere groep in De Buitenhorst terecht kan. De gasten hebben dan bijvoorbeeld de beschikking over 2 geschakelde paviljoens of zelfs de hele groepsaccommodatie. Ideaal dus voor grote groepen. Voor bijvoorbeeld een familieweekend of een vakantie.

Onze accommodatie is ook zeer geschikt voor zakelijke groepen. De verschillende vergaderruimtes zijn voorzien van alle gemakken. Vanuit De Buitenhorst heeft u een prachtig uitzicht over het uitgestrekte Brabantse landschap. Ervaar het zelf: u bent echt buiten op de "Schaijkse hei".

Bekijk het onderstaande filmpje voor een sfeerimpressie.

 

Foto's

Bekijk meer foto's