De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Groepsaccommodatie 40 personen

Zoekt u een groepsaccommodatie waar u met ongeveer 20, 40 of 60 personen kunt verblijven? Dan biedt De Buitenhorst u precies wat u zoekt. Wanneer u bij ons verblijft, zult u zich zeker niet vervelen. Onze accommodatie is gevestigd aan de rand van het natuurgebied De Maashorst. Hier kunt u allerlei sportieve activiteiten ondernemen, een wandeling door de natuur maken of onze melkveehouders bezoeken. Wilt u juist een ontspannen verblijf? Kies dan voor een wellness arrangement in Sana De Buitenhorst! Wij hebben onze eigen sauna, whirlpool en Turks stoombad.

De Bonte Koe en De Ontginning: groepsaccommodatie voor 20 personen bij De Buitenhorst

Wij hebben 2 accommodaties die geschikt zijn voor 20 personen of meer. In De Bonte Koe kunt u verblijven met maximaal 26 personen. Deze accommodatie voor meer dan 20 personen is voorzien van een woonkamer met open haard en bar, een ruime keuken met moderne faciliteiten, 9 slaapkamers, waaronder 1 familiekamer, met 8 badkamers. Ook De Ontginning is voorzien van een ruime woonkamer met bar, een keuken met luxe inbouwapparatuur en 9 slaapkamers, waaronder 2 familiekamers, met 7 badkamers. Wij bieden u graag alle luxe die u zich kunt wensen. Als u wilt verzorgen wij daarom uw ontbijt, lunch en diner. Op basis van de accommodatie, de tijdsduur en de culinaire verzorging stellen wij een tarief voor u op.

De Buitenhorst: luxe groepsaccommodatie voor 40 of 60 personen

Wanneer u een groepsaccommodatie zoekt voor ongeveer 40 of 60 personen dan kunt u bij ons meerdere accommodaties met elkaar combineren. Alle accommodaties hebben een ruime woonkamer en keuken waar u met een grote groep mensen kunt zitten. Wanneer u dat wilt, regelen wij de maaltijdverzorging. Wij verzorgen dan uw ontbijt, diner, en indien gewenst, uw lunch. Alle maaltijden worden aangeboden in buffetvorm in uw eigen accommodatie.

Hoe duur is een verblijf bij De Buitenhorst

De prijs van een verblijf in onze groepsaccommodatie met ongeveer 20, 40 of 60 personen wordt bepaald door verschillende zaken. Zo varieert de prijs op basis van de tijd die u hier verblijft, de maaltijdverzorging en de accommodaties waar u wilt verblijven. Bekijk de tarieven en bepaal hoe u wilt dat uw verblijf eruitziet. Wij maken voor u graag een prijsopgave op maat. Reserveren doet u gemakkelijk door te bellen naar 0486 46 46 86 of door het reserveringsformulier in te vullen. Als u nog vragen heeft, kunt u daarvoor ook bellen.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This