De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Groepsaccommodatie met sauna

Groepsaccommodatie met sauna in Schaijk

 

Na een uitgeruste nacht in de groepsaccommodatie doorgaan naar een Turks stoombad met sauna. Ziet u uzelf hier helemaal tot rust komen? Boek een verblijf bij De Buitenhorst in Schaijk en geniet van deze luxe faciliteiten. Kies voor een wellness arrangement. Vragen? Wij horen het graag!

Voel u op en top ontspannen in onze groepsaccommodatie met sauna

Onze wellnessruimte Sana De Buitenhorst kunt u huren per dagdeel; exclusief voor uw eigen groep. U geniet van een Turks stoombad, een royale whirpool met een capaciteit van 8 personen en een relaxruimte. Wenst u graag te lunchen of borrelen in de relaxruimte? Geen probleem! Wij vderzorgen op verzoek een luxe lunch, snacks of andere gerechten waar uw voorkeur naar uitgaat. Bent u helemaal tot rust gekomen na een bezoek aan Sana De Buitenhorst? En wilt u liever niet dezelfde dag terug naar huis? Combineer een bezoek aan de sauna met een verblijf in onze groepsaccommodatie. Een perfecte uitkomst voor een gezellig vriendinnenweekend of voor een romantisch weekend weg met uw partner.

Kom tot rust en reserveer een weekend of week weg

Wilt u graag helemaal tot rust te komen in onze groepsaccommodatie met sauna? dBekijk alvast de tarieven van Sana De Buitenhorst in Schaijk en boek een bezoek online of telefonisch via het nummer 0486 46 46 86.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This