Ontspannen in een sauna?

Kom naar Sana De Buitenhorst!

Neem contact op

Stelt u zich eens voor: Een wellness weekend waarbij u binnen no time helemaal bij komt en u zich op en top ontspannen voelt. Ook dat maken wij voor u mogelijk in De Buitenhorst in Brabant. U kunt Sana De Buitenhorst per dagdeel huren exclusief voor uw eigen groep.

Home » Ontdek de omgeving

Sana De Buitenhorst

Heerlijk relaxen in de sauna en het Turks stoombad. Vervolgens intens genieten van onze zeer ruime buitenwhirlpool waar u met wel acht personen kunt plaatsnemen. En alles in volledige privacy. Waar maakt u dat nou nog mee?

Wellness arrangement Sana de Buitenhorst beschikt over een afgesloten buitenterrein dat alleen voor uw groep toegankelijk is.

Wat u maar wenst…

Relax arrangement Sana heeft tevens een gezellig ingerichte rustruimte voorzien van een open haard en televisie. U heeft vanaf hier een prachtig, natuurrijk uitzicht op het Brabantse landschap. In de pantry heeft u, op aanvraag, de beschikking over een goed gevulde koelkast met verschillende dranken.
Iets eten? Op verzoek verzorgen wij lekkere hapjes of een uitgebreide lunch. Zelfs een uitgebreide barbecue behoort tot de mogelijkheden.

Sauna / Wellness centrum De Buitenhorst is uitstekend bereikbaar vanaf onder andere Oss, Uden, Grave, Bernheze en Maasdonk.

De whirlpool is tussen 1 november en 1 maart niet in gebruik.
Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This