De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Vergaderen en overnachten

Vergaderen en overnachten

Vergaderen én overnachten: het kan bij De Buitenhorst in Schaijk. Dankzij een vergaderarrangement met overnachting bent u flexibel én uitgerust tijdens uw bespreking, bijeenkomst of vergadering. Vooral wanneer u lang moet rijden naar een vergaderlocatie in Noord-Brabant, is het fijn dat u na een intensief gesprek heerlijk uw rust kunt pakken met een overnachting. Verblijf op onze locatie midden in de natuur, dan zorgen wij voor de voorzieningen.

Vergaderen én overnachten: de perfecte oplossing

Sommige vergaderingen of heisessies nemen uren in beslag en vragen veel van uw energie. Op het moment dat u daarna nog een flink stuk naar huis moet rijden, doet u dat waarschijnlijk niet met plezier. U bent moe van de intensieve dag en het liefst wilt u maar één ding: slapen. Op onze bijzondere vergaderlocatie in Noord-Brabant bieden wij dan ook een speciaal vergaderarrangement met overnachting aan. Wanneer u bij ons komt vergaderen en overnachten, duikt u na het overleg direct onder de wol in een heerlijk zacht bed. Wilt u liever eerst nog dineren of een drankje doen? Dat is helemaal geen probleem! Blijf zolang u wilt en bekijk het aanbod van ons vergaderarrangement met overnachting.

Unieke vergaderlocatie in Noord-Brabant met mogelijkheden voor overnachting

Is de vergadering even gestaakt om te pauzeren? Neem dan lekker een frisse neus. Doordat wij gevestigd zijn in een prachtige natuurlijke omgeving, maakt u uw hoofd leeg terwijl u geniet van de omgeving. Bekijk onze vergadermogelijkheden en kom met groepen tot wel 50 personen bij ons langs. Heeft u nog vragen of wilt u met uw werk komen vergaderen en overnachten? Vul dan het contactformulier in of bel ons via het nummer 0486 46 46 86.

Midden in de natuur tot rust komen

Bekijk onze vergaderlocatie met mogelijkheid tot overnachting en kom met groepen tot wel 50 personen bij ons langs in Schaijk, Noord-Brabant. Heeft u nog vragen of wilt u met uw werk komen vergaderen en overnachten? Vul dan het contactformulier in of bel ons via het nummer 0486 46 46 86 voor alle mogelijkheden van een vergaderarrangement met overnachting.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This