Ontspannen in een sauna?

Kom naar Sana De Buitenhorst!

Neem contact op

Stelt u zich eens voor: Een wellness weekend waarbij u binnen no time helemaal bij komt en u zich op en top ontspannen voelt. Ook dat maken wij voor u mogelijk in De Buitenhorst in Brabant. U kunt Sana De Buitenhorst per dagdeel huren exclusief voor uw eigen groep.

Home » Wellness

Sana De Buitenhorst

Heerlijk relaxen in de sauna en het Turks stoombad. Vervolgens intens genieten van het mooie uitzicht vanaf ons buitenterras. En alles in volledige privacy. Waar maakt u dat nou nog mee?

Wellness arrangement Sana de Buitenhorst beschikt over een afgesloten buitenterrein dat alleen voor uw groep toegankelijk is.

Wat u maar wenst…

Relax arrangement Sana heeft tevens een gezellig ingerichte rustruimte voorzien van een open haard en televisie. U heeft vanaf hier een prachtig, natuurrijk uitzicht op het Brabantse landschap. In de pantry heeft u, op aanvraag, de beschikking over een goed gevulde koelkast met verschillende dranken.

Iets eten? Op verzoek verzorgen wij lekkere hapjes of een uitgebreide lunch. Zelfs een uitgebreide barbecue behoort tot de mogelijkheden.

Sauna / Wellness centrum De Buitenhorst is uitstekend bereikbaar vanaf onder andere Oss, Uden, Grave, Bernheze en Maasdonk.

Tarieven

Voor het wellness arrangemetnt geldt dat de toegang van de ruimte exclusief is voor de groep die de Sana geboekt heeft. U heeft dus tijdens het betreffende arrangement dus het alleenrecht op het gebruik van de faciliteiten.

Wellness arrangement
Gebruik Sana De Buitenhorst (Sauna, Turks stoombad)

De kosten bedragen € 50,00 (starttarief) + € 12,50 per uur.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This