Ontspannen in een sauna?

Kom naar Sana De Buitenhorst!

Neem contact op

Stelt u zich eens voor: Een wellness weekend waarbij u binnen no time helemaal bij komt en u zich op en top ontspannen voelt. Ook dat maken wij voor u mogelijk in De Buitenhorst in Brabant. U kunt Sana De Buitenhorst per dagdeel huren exclusief voor uw eigen groep.

Home » Wellness

Sana De Buitenhorst

Heerlijk relaxen in de sauna en het Turks stoombad. Vervolgens intens genieten van onze zeer ruime buitenwhirlpool waar u met wel acht personen kunt plaatsnemen. En alles in volledige privacy. Waar maakt u dat nou nog mee?

Wellness arrangement Sana de Buitenhorst beschikt over een afgesloten buitenterrein dat alleen voor uw groep toegankelijk is.

Wat u maar wenst…

Relax arrangement Sana heeft tevens een gezellig ingerichte rustruimte voorzien van een open haard en televisie. U heeft vanaf hier een prachtig, natuurrijk uitzicht op het Brabantse landschap. In de pantry heeft u, op aanvraag, de beschikking over een goed gevulde koelkast met verschillende dranken.

Iets eten? Op verzoek verzorgen wij lekkere hapjes of een uitgebreide lunch. Zelfs een uitgebreide barbecue behoort tot de mogelijkheden.

Sauna / Wellness centrum De Buitenhorst is uitstekend bereikbaar vanaf onder andere Oss, Uden, Grave, Bernheze en Maasdonk.

De whirlpool is tussen 1 november en 1 april niet in gebruik.

Tarieven

We hebben voor een aantal wellnessarrangementen samengesteld. Voor al deze arrangementen geldt dat de toegang van de ruimte exclusief is voor de groep die de Sana geboekt heeft. U heeft dus tijdens het betreffende arrangement dus het alleenrecht op het gebruik van de faciliteiten.
Wellness arrangement 1
Gebruik Sana De Buitenhorst (Sauna, Turks stoombad en whirlpool) voor een dagdeel van 4 uur.

Kosten bedragen € 150,00 per dagdeel.

Wellness arrangement 2
U kunt er ook voor kiezen om Sana De Buitenhorst te huren zonder het gebruik van de whirlpool. Inbegrepen hierbij is het gebruik van de Sauna en het Turks stoombad.

De kosten bedragen € 50,00 (starttarief) + € 12,50 per uur.

Wellness arrangement 3
Wilt u alleen gebruik maken van de whirlpool? Dit is ook mogelijk. U kunt daarbij ook gebruik maken van de loungeruimte.

De kosten bedragen € 90,00 per dagdeel. De kosten voor een dag komen op € 125,00.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This