De Bonte Koe

Maximaal 50 personen

Neem contact op

Home » Zakelijk » Accommodaties » De Bonte Koe zakelijk

De Bonte Koe

Ook vergaderen in De Bonte Koe is een bijzondere belevenis. Deze ruimte biedt u een huiselijke sfeer met een mooi uitzicht over weiden en akkers in de directe omgeving.

In De Bonte Koe is een open haard aanwezig en de ruimte is voorzien van alle gemakken om uw vergadering, training of teambuilding tot een succes te maken. U kunt gebruik maken van de airco, draadloos internet, projectiescherm, beamer, geluidsinstallatie en een flipover met stiften.

Na afloop bestaat de mogelijkheid om even na te borrelen aan de bar. Wij zorgen voor een goed gevulde koelkast met dranken. U kunt zelf de bar beheren en omdat u het alleen gebruik heeft van de ruimte wordt u niet gestoord door andere gasten. Als het weer het toelaat kunt u ook gebruik maken van de privéterras dat bij uw accommodatie hoort.

Afhankelijk van uw wensen zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk:

  • U-opstelling             24 personen
  • Carré opstelling        28 personen
  • Theater opstelling    50 personen

Tarieven

 

Klik hieronder om naar het tarieven overzicht te gaan voor meer informatie over het arrangement van uw keuze. Mocht u andere wensen hebben of uw vergaderarrangement willen verlengen neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om u bijeenkomst tot een succes te maken. Alle prijzen zijn inclusief BTW en op al onze aanbiedingen zijn de voorwaarden van Groepsaccommodaties Nedereland van toepassing. Klik hier om deze te downloaden.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This