Over ons

Lees hier meer over ons

Neem contact op

Home » Over ons

Over De Buitenhorst

Wie zijn wij?

Wim en Rianne Mathijssen, getrouwd en trotse ouders van Marieke en Esther.

Allebei geboren in het Brabantse Schaijk en nu wonend en werkend op een ontzettende mooie plek aan de Franse baan, direct tegen Natuurgebied de Maashorst.

Brabant dus: bourgondisch, gemoedelijk en gezellig; waar het goed toeven is!

Hoe is het begonnen

We hebben de boerderij van de ouders van Wim overgenomen. Een bedrijf met 30 melkkoeien, jongvee en 1.000 vleesvarkens. Als snel kregen we te maken met de reconstructie van het buitengebied in Brabant. De mogelijkheden om het bedrijf in de toenmalige vorm voort te zetten waren beperkt en uitbreiding was niet of nauwelijks mogelijk.

Tijd dus om kritisch te kijken naar het bedrijf en de toekomstmogelijkheden. Verplaatsen was voor ons geen optie; we wilden graag op onze prachtige plek blijven wonen.

Naar een uitgebreide oriëntatie en bezoeken aan andere agrarische bedrijven die bezig waren met de ontwikkeling van een andere bedrijfstak hebben we besloten om het roer om te gooien.

Ons plan was om een luxe groepsaccommodatie te realiseren voor families, vriendengroepen en zakelijke  gasten. In 2004 zijn we gestart met de planvorming en in 2007 werd door de gemeente de vergunning af gegeven en mochten we gaan bouwen.

Vanaf juli 2008 zijn we open en doen we er alles aan om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.

We werken dagelijks met heel veel plezier in De Buitenhorst en hopen u in onze accommodatie te mogen begroeten!

Hartelijke groet,

Wim en Rianne

Marieke en Esther

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This