Luxe vergaderaccommodaties

Luxe vergaderaccommodaties

Luxe vergaderaccommodaties

Luxe vergaderaccommodaties

Vergadermogelijkheden

De Buitenhorst beschikt over een aantal verschillende sfeervolle ruimtes die exclusief voor uw gezelschap gereserveerd worden.

Bekijk onze accommodaties. Afhankelijk van uw wensen kunnen we voor u de juiste ruimte reserveren.

Tarieven en arrangementen

We bieden verschillende vergaderarrangementen met of zonder overnachting.

Mocht u andere wensen hebben of uw vergaderarrangement willen verlengen neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om u bijeenkomst tot een succes te maken.

Vergaderbreaks

Op onze locatie is genoeg ruimte voor verschillende, inspirerende activiteiten en vergaderbreaks.

Ook zelf koken behoort tot de mogelijkheden in een van onze keukens.

Landelijk vergaderen? Kom naar De Buitenhorst!

Vergaderen in overvolle, sfeerloze snelweghotels. Het is weinig inspirerend. U denkt: het hoort er nu eenmaal bij. Maar het kan ook anders. De Buitenhorst biedt de perfecte omgeving om weg van alle stress en tijdsdruk een vergadering of één of meerdaagse trainingen te organiseren en te proeven aan het Brabantse platteland.

Een inspirerend symposium met klanten, teambuilding of een gezellig weekend met uw personeel. U heeft altijd het alleen gebruik van de ruimte zodat u niet gestoord wordt door andere groepen. Na een rustieke, inspirerende vergadering, kan er volop ontspand worden in de omgeving van Brabant.

De Buitenhorst beschikt over meerdere unieke (vergader)ruimtes die los of in combinatie gebruikt kunnen worden. Er zijn tal van mogelijkheden en in overleg kunt u gebruik maken van meerdere inspirerende (sub) ruimtes. Ook is het gebruik van audiovisuele middelen en draadloos internet volledig gratis.Neem contact met ons op zodat wij voor u een uniek (vergader) arrangement op maat kunnen samen stellen. Wij helpen u graag op weg!

Bereikbaarheid

Door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven – Den Bosch – Nijmegen is De Buitenhorst makkelijk bereikbaar via de A50 en A59. Op ons eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden aanwezig (50).

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This