Luxe vergaderaccommodaties

Luxe vergaderaccommodaties

Luxe vergaderaccommodaties

Luxe vergaderaccommodaties

Vergadermogelijkheden

De Buitenhorst beschikt over een aantal verschillende sfeervolle ruimtes die exclusief voor uw gezelschap gereserveerd worden.

Bekijk onze accommodaties. Afhankelijk van uw wensen kunnen we voor u de juiste ruimte reserveren.

Tarieven en arrangementen

We bieden verschillende vergaderarrangementen met of zonder overnachting.

Mocht u andere wensen hebben of uw vergaderarrangement willen verlengen neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om u bijeenkomst tot een succes te maken.

Vergaderbreaks

Op onze locatie is genoeg ruimte voor verschillende, inspirerende activiteiten en vergaderbreaks.

Ook zelf koken behoort tot de mogelijkheden in een van onze keukens.

Een vergaderlocatie met overnachting in Brabant

Wilt u graag een vergaderlocatie met overnachting boeken in Brabant? Het kan bij de Buitenhorst in Schaijk. Dankzij een vergaderarrangement met overnachting bent u flexibel én uitgerust tijdens uw bespreking, bijeenkomst of vergadering. Vooral wanneer u lang moet rijden naar een vergaderlocatie, is het fijn dat u na het vergaderen heerlijk uw rust kunt pakken door bij ons te overnachten.

Een unieke vergaderlocatie met mogelijkheid tot overnachting

Sommige vergaderingen nemen uren in beslag en vragen veel energie. Daarom voorzien wij u van het perfecte vergaderarrangement met overnachting dat volledig aan uw wensen voldoet. Als u daarna nog een flink stuk naar huis moet rijden, dan doet u dat waarschijnlijk niet met plezier. U bent moe van de intensieve dag en het liefst wilt u maar één ding: slapen. Op onze bijzondere vergaderlocatie bieden wij dan ook een speciaal vergaderarrangement met overnachting aan. Wanneer u bij ons komt vergaderen en overnachten, kruipt u na een lange werkdag onder de wol in een heerlijk zacht bed. Al onze accommodaties zijn zo ingericht dat u zich meteen thuis voelt bij het overnachten, want wij zorgen ervoor dat u goed bent uitgerust als u de volgende dag ook gaat vergaderen. Wilt u liever eerst nog dineren of een drankje doen? Dat is helemaal geen probleem! Blijf zolang u wilt en bekijk het aanbod van ons vergaderarrangement met overnachting.

Geniet van een groene omgeving

Is uw vergadering in onze vergaderruimte even gestaakt om te pauzeren? Doordat wij gevestigd zijn in de prachtige omgeving van natuurgebied De Maashorst, maakt u uw hoofd leeg en ontsnapt u even aan de training, terwijl u geniet van natuur om u heen. Duik het bos in op deze unieke vergaderlocatie met overnachting en geniet van de natuur. De natuur zorgt namelijk voor een prettig perspectief om al uw gedachten te ordenen. Bij ons draait alles namelijk om de perfecte balans tussen werk en ontspanning. Ons vergaderarrangement met overnachting in onze groene oase zal een ervaring worden die u nooit meer zal vergeten.

Kom tot rust midden in de natuur

Kom vergaderen en overnachten op een locatie midden in de natuur, dan zorgen wij voor de voorzieningen. Bekijk onze vergaderlocatie met mogelijkheid tot overnachting en kom met groepen tot wel 67 personen bij ons langs. Heeft u nog vragen over een groepsverblijf of wilt u met uw werk komen vergaderen en overnachten? Neem dan gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een vergaderarrangement met overnachting.

Bereikbaarheid

Door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven – Den Bosch – Nijmegen is De Buitenhorst makkelijk bereikbaar via de A50 en A59. Op ons eigen terrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden aanwezig (50).

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This