Faciliteiten voor iedereen

Wilt u meer informatie over al onze faciliteiten?

Reserveer nu

De Buitenhorst op het eigen terrein leuke speelmogelijkheden maar u kunt op een actieve manier de omgeving verkennen. Heeft u na een dag vol activiteit geen zin om zelf te koken dan kunnen wij ook de maaltijden voor u verzorgen.

Home » Faciliteiten

Faciliteiten

De Buitenhorst op het eigen terrein leuke speelmogelijkheden:

  • Speeltoestel
  • Vogelnestschommel
  • Zandbak
  • Diverse soorten skelters
  • Jeu de boulebanen
  • Tafeltennistafel
  • Speelveld met volleybalnet en goaltjes

Wilt u meer informatie over Maaltijdverzorging/BBQ?

Ontdek de omgeving van Brabant rond groepsaccommodatie De Buitenhorst

De Buitenhorst is gevestigd aan de rand van natuurgebied ‘De Maashorst’ in Schaijk (Noord-Brabant) en is een ideaal vertrekpunt voor diverse activiteiten. Wandelroutes over het boerenland en mooie fietsroutes zijn in de directe omgeving te vinden maar u kunt bijvoorbeeld ook Ravenstein of Grave bezoeken. Mogelijkheden genoeg!

Gezellige activiteiten voor de hele groep

De Buitenhorst op het eigen terrein leuke speelmogelijkheden zoals een speeltoestel, zandbak en diverse soorten skelters. Daarnaast zijn er twee jeu de boulebanen, een tafeltennistafel, speelveld en een volleybalveld aanwezig voor een sportieve middag. Wilt u liever op een actieve manier de omgeving verkennen? Dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden in de buurt van onze groepsaccommodatie: Wat dacht u bijvoorbeeld van een solextocht, een wedstrijd boerengolf, rallyrijden, GPS-tochten per fiets of karten? We helpen u graag op weg!

Natuurgebied de Maashorst

Natuurgebied De Maashorst biedt u ruim 3.500 hectare aan prachtige natuur. Het is daarmee het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Geniet van een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Ervaar het buitenleven! Het Brabantse groenehart, trakteert u op prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en spannende kronkelbeekjes.
Laat u verrassen door flora en fauna. (www.demaashorst.nl)

Met de Bolderkar op pad

Groepsaccommodatie De Buitenhorst grenst direct aan het prachtige natuurgebied de Maashorst.  We beschikken over 2 grote bolderkarren die u kunt meenemen. U kunt dan tijdens uw wandeling kennis maken met dit mooie, gevarieerde  stukje Brabant.

Suggestie: picknicken op het Docus de Das avonturenpad!

De Maashorstboeren

De Buitenhorst is lid van de Maashorstboeren. We nemen deel aan het project ‘Te gast bij de Maashorstboeren’. Kortom, wij nemen u letterlijk mee de natuur in…

U proeft van het boerenleven. Zelf koeien melken, eieren rapen, asperges steken of aardbeien plukken. Bestudeer herten, kijk naar varkens die een modderbad nemen en wordt één met de natuur. Proef overheerlijke streekproducten uit de boerderijwinkels. Al uw zintuigen worden geprikkeld! www.maashorstboeren.nl

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This