De Bosrand

Maximaal 40 personen

Neem contact op

Home » Zakelijk » Accommodaties » De Bosrand zakelijk

De Bosrand

In De Bosrand vergadert u in sfeer die doet denken aan een huiskamer. Zoals de naam al doet vermoeden grenst deze accommodatie direct aan het prachtige natuurgebied De Maashorst. Vanuit deze accomodatie kijkt u uit over het mooie landschap en kunt u in alle rust en ruimte vergaderen.

Ook in De Bosrand heeft u het alleen gebruik van de ruimte zodat u niet gestoord wordt door andere groepen. Er is een open haard met zithoek aanwezig en u kunt ook gebruik maken van het privéterras dan bij de uw accommodatie hoort.

U kunt gebruik maken van de airco, draadloos internet, projectiescherm, beamer, geluidsinstallatie en een flipover met stiften.

Afhankelijk van uw wensen zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk:

  • U-opstelling           18 personen
  • Carré opstelling      20 personen
  • Theater opstelling   30 personen

Tarieven

 

Klik hieronder om naar het tarieven overzicht te gaan voor meer informatie over het arrangement van uw keuze. Mocht u andere wensen hebben of uw vergaderarrangement willen verlengen neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om u bijeenkomst tot een succes te maken. Alle prijzen zijn inclusief BTW en op al onze aanbiedingen zijn de voorwaarden van Groepsaccommodaties Nedereland van toepassing. Klik hier om deze te downloaden.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

      

Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This