De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Groepsaccommodatie Noord-Brabant

Wilt u graag uw vakantie of familieweekend doorbrengen in een groepsaccommodatie in Noord-Brabant? Kom dan naar De Buitenhorst. Onze groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied De Maashorst en biedt u veel faciliteiten. Wij noemen De Buitenhorst ook wel een luxe vakantieboerderij. De groepsaccommodatie wordt gecombineerd met een melkveehouderij. Als u kiest voor een verblijf in onze accommodatie, dan kunt u heerlijk genieten van het pure en goede leven op het Brabantse platteland.

Een gezellig familieweekend in een luxe en sfeervolle groepsaccommodatie in Noord-Brabant

De Buitenhorst beschikt over 3 accommodaties. Alle accommodaties zijn voorzien van een sfeervolle woonkamer, een grote keuken en meerdere slaapkamers met eigen badkamer. Het aantal slaapkamers varieert per accommodatie. De Bosrand heeft 7 slaapkamers en is geschikt voor maximaal 17 personen. De Ontginning (geschikt voor 24 personen) en De Bonte Koe (geschikt voor 26 personen) hebben beide 9 slaapkamers. Wanneer u met een grotere groep komt, is het mogelijk meerdere accommodaties te huren.

U kunt de accommodaties huren op basis van zelfverzorging. Wanneer u wilt genieten van op en top luxe, kunt u er ook voor kiezen om ons de maaltijden te laten verzorgen. Wij verzorgen dan het ontbijt, de lunch én het diner voor u. We hebben hiervoor verschillende maaltijd arrangementen. Wanneer u meer wilt weten over een familieweekend in onze luxe en sfeervolle groepsaccommodatie in Noord-Brabant neemt u contact met ons op.

Tarieven van onze groepsaccommodatie in Noord-Brabant

De tarieven zijn afhankelijk van de accommodatie waar u voor kiest, hoe lang u blijft en de culinaire verzorging die u wenst. U kunt kiezen voor een verblijf van een familieweekend: een lang weekend of een midweek in Noord-Brabant. Reserveer snel wanneer u bij ons wilt verblijven met een grote groep. Dit kunt u doen via ons reserveringsformulier of door te bellen naar 0486 46 46 86.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This