De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Groepsaccommodatie Noord-Brabant

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant

 

Zoekt u een groepsaccommodatie in het prachtige Noord-Brabant waar u met een groep rond de 20, 40 of ruim 60 personen kunt verblijven? Dan biedt De Buitenhorst in Schaijk precies wat u zoekt. Onze groepsaccommodatie is gevestigd aan de rand van het natuurgebied De Maashorst en ideaal om heerlijk tot rust te komen met een grote groep.

Kies voor een luxe groepsaccommodatie voor uw verblijf

Wij begrijpen dat niets fijner is dan een heerlijk samenzijn in de natuur. Wanneer u een luxe groepsaccommodatie in Noord-Brabant zoekt voor ongeveer 20, 40 of ruim 60 personen, dan kunt u bij ons meerdere accommodaties met elkaar combineren. De grootste groepsaccommodatie is geschikt voor welgeteld 60 personen met 25 slaapkamers. Alle accommodaties hebben een ruime woonkamer en keuken waar u met een grote groep mensen kunt zitten. Hierbij regelen wij de maaltijdverzorging. Wij verzorgen uw ontbijt, diner en – indien gewenst – uw lunch. Alle maaltijden worden aangeboden in buffetvorm in uw eigen accommodatie. Daarnaast ontdekt u bij ons ook de mogelijke faciliteiten waar u gebruik van kan maken. De gezellige activiteiten, zoals speelmogelijkheden, met een bolderkar genieten van de prachtige natuur of aardbeien plukken zullen u zeker weten te verrassen. Boek dus niet alleen een groepsaccommodatie, maar geniet met 20, 40 of zelfs ruim 60 van een heerlijke groepsactiviteit.

Groepsaccommodatie bij De Buitenhorst

Wij hebben twee accommodaties die geschikt zijn voor groepen van 20, 40 of ruim 60 personen. In De Bonte Koe kunt u verblijven met maximaal 26 personen. Deze accommodatie voor meer dan 20 personen is voorzien van een woonkamer met open haard en bar, een ruime keuken met moderne faciliteiten en negen slaapkamers – waaronder een familiekamer – met negen badkamers. Ook De Ontginning voor 24 personen is voorzien van een ruime woonkamer met bar, een keuken met luxe inbouwapparatuur en negen slaapkamers – waaronder twee familiekamers – met zeven badkamers. Wij bieden u graag alle luxe die u zich kunt wensen. Ook als u een hele dag heeft vergaderd, kunt u bij ons genieten van een heerlijke overnachting. De Buitenhorst is namelijk een goede keuze voor zowel het boeken van vergaderruimtes als het boeken van accommodaties.

Een groepsaccommodatie op een steenworp afstand van Nijmegen en Den Bosch

Als u erover denkt om een familieweekend met leuke uitstappen te organiseren, dan is de centrale ligging van De Buitenhorst een groot pluspunt. Onze groepsaccommodatie voor 20, 40 en ruim 60 personen ligt namelijk niet alleen aan de rand van ‘oergebied’ De Maashorst, maar u bent ook snel in gezellige steden zoals Nijmegen en Den Bosch om bijvoorbeeld een middag te shoppen.

Bel ons op voor vragen

De prijs van een verblijf in onze groepsaccommodatie voor ongeveer 20, 40 of ruim 60 personen in Noord-Brabant wordt bepaald door verschillende zaken. Zo varieert de prijs op basis van uw verblijfsduur, de maaltijdverzorging en de accommodaties waar u wilt verblijven. Bekijk de tarieven en bepaal hoe u wilt dat uw verblijf eruitziet. Wij maken graag een prijsopgave op maat voor onze groepsaccommodatie voor 20, 40 of ruim 60 personen. Reserveren doet u gemakkelijk door te bellen naar 0486 46 46 86 of door het contactformulier in te vullen. Als u nog vragen heeft over onze groepsaccommodatie voor 20, 40 of ruim 60 personen, dan kunt u uiteraard ook bellen.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This