De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Luxe groepsaccommodatie Brabant

Luxe groepsaccommodatie in Brabant

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Brabant, in het zuiden van Nederland? De Buitenhorst in Schaijk combineert luxe, een prachtige omgeving en leuke activiteiten met ontspanning tot een fijn verblijf. Actieve bezoekers vermaken zich met de vele leuke activiteiten in de buurt van onze melkveehouderij of trekken eropuit in het mooie natuurgebied De Maashorst.

Onze luxe groepsaccommodatie is voorzien van veel extra’s

In totaal heeft luxe groepsaccommodatie De Buitenhorst in Noord-Brabant drie verschillende accommodaties; De Bonte Koe (voor 26 personen), De Ontginning (voor 24 personen) en De Bosrand (voor 17 personen) bevinden zich allen naast een van de mooiste natuurgebieden in Nederland. Alle accommodaties zijn voorzien van een gezellige woonkamer, ruime woonkeuken en een groot aantal slaapkamers met een eigen badkamer. Ook grotere groepen kunnen in De Buitenhorst terecht. De verschillende accommodaties zijn met elkaar te combineren. Geniet van al het moois dat Nederland te bieden heeft en boek uw favoriete luxe groepsaccommodatie.

Vul uw verblijf helemaal naar eigen wens in

Ook wanneer u in een groepsaccommodatie verblijft, heeft u alle luxe om zelf uw dag in te delen. Als u tijdens uw verblijf actief bezig wilt zijn, maak dan volop gebruik van onze ligging aan de rand van natuurgebied De Maashorst. Fiets langs het knooppuntennetwerk of maak een wandeling en neem een bolderkar gevuld met lekkers mee om midden in de natuur te picknicken. Of kies voor boerengolf, een solextocht of karten. Bijzondere activiteiten voor bijvoorbeeld een familieweekend vindt u hier gegarandeerd. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de maaltijden, want deze verzorgen wij graag voor u indien gewenst. Onze luxe groepsaccommodatie heeft het allemaal en is ideaal als vakantiehuisje. Beleef het Noord-Brabantse platteland op z’n mooist! Naast een luxe verblijf voor u en uw gezin, kunt u ook bij De Buitenhorst vergaderen en daarna overnachten met uw team.

Reserveer vandaag nog

Als u graag wilt ontspannen met een grote groep, kies dan voor een van de luxe groepsaccommodaties bij De Buitenhorst. Het tarief voor uw groepsverblijf wordt bepaald door uw gekozen accommodatie en verblijfsduur. Als extra service bieden wij de mogelijkheid tot verzorging op basis van halfpension, waarbij wij uw ontbijt en diner verzorgen. Wilt u graag verblijven in onze luxe groepsaccommodatie in Noord-Brabant? Reserveer dan door te bellen naar 0486 46 46 86 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This