De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Luxe groepsaccommodatie Brabant

Luxe groepsaccommodatie Brabant

Op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in Brabant? De Buitenhorst in Schaijk combineert luxe, een prachtige omgeving, leuke activiteiten en ontspanning tot een fijn verblijf. Actieve bezoekers kunnen zich vermaken met de vele leuke activiteiten in de buurt of eropuit trekken in het mooie natuurgebied De Maashorst. Wilt u juist een beetje kunnen ontspannen? Dan kunt u zich terugtrekken in ons wellnesscentrum Sana De Buitenhorst en genieten van de sauna, Turkestoombad en de buitenwhirlpool. Voor elk wat wils dus!

Luxe groepsaccommodatie in Brabant met veel extra’s

In totaal heeft De Buitenhorst 3 verschillende accommodaties: De Bonte Koe (voor 26 personen), De Ontginning (voor 24 personen) en De Bosrand (voor 17 personen). Alle accommodaties zijn voorzien van een gezellige woonkamer, ruime woonkeuken, een groot aantal slaapkamers (7 tot 9) met een eigen badkamer Ook grotere groepen kunnen in De Buitenhorst in Schaijk terecht. De verschillende accommodaties zijn met elkaar te combineren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Als u tijdens uw verblijf actief bezig wilt zijn, dan zijn er meerdere leuke activiteiten die u kunt ondernemen. Zo kunt u een wandeling maken door De Maashorst. U kunt eventueel een bolderkar meenemen gevuld met lekkers, zodat u midden in de natuur kunt picknicken. Verder is er genoeg te doen in de omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor boerengolf, een solextocht of karten. natuurgebied De Maashorst heeft een uitgebreid knooppuntennetwerk om te wandelen en fietsen.

Komt u juist om te ontspannen? Laat u dan verwennen in onze eigen wellnessruimte Sana De Buitenhorst. Onze luxe groepsaccommodatie in Brabant heeft het allemaal.

Wij bieden u arrangementen tegen diverse tarieven. Het tarief wordt bepaald door de accommodatie die u kiest en de duur van uw verblijf. U kunt als extra optie kiezen voor een verzorging op basis van halfpension. Wij verzorgen dan uw ontbijt en diner. U kunt kiezen uit verschillende soorten arrangementen wat betreft de verzorging. Wilt u graag verblijven in onze luxe groepsaccommodatie in Brabant? Reserveer dan door te bellen naar 0486 46 46 86 of door het reserveringsformulier in te vullen.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This