De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Vergaderruimte Brabant

Zoekt u een vergaderruimte in Brabant waardoor u gegarandeerd geïnspireerd wordt? Een omgeving waar tal van activiteiten te beleven zijn? In dat geval bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. Wij zijn gevestigd in het buitengebied van Schaijk; gelegen tegen natuurgebied De Maashorst. Door de centrale ligging is de vergaderruimte in Brabant prima bereikbaar via de A50 en A59.
Bekijk de mogelijkheden

Diverse arrangementen voor uw vergaderruimte in Brabant

Wij begrijpen dat iedere vergadering anders is. De ene vergadering kost meer tijd dan een andere. Daarom heeft u de keuze uit verschillende arrangementen. U heeft bij ons de keuze uit de volgende tijdschema’s:

  • 4-uurs arrangement;
  • 8-uurs arrangement;
  • 12-uurs arrangement;
  • 24-uurs arrangement;
  • 32-uurs arrangement;
  • 56-uurs arrangement.

Vergadert u voor een lange tijd in een vergaderruimte en is een overnachting nodig in Brabant? Bijvoorbeeld omdat u een weekend uit uw comfortzone wilt stappen om te kunnen sparren met uw team of relaties? Kies ervoor om bij De Buitenhorst te overnachten. De kamers hebben ieder een eigen badkamer en bieden voldoende privacy.

Ontvang een offerte op maat voor uw vergadering

Heeft u de keuze gemaakt voor welke tijd u een vergaderruimte bij De Buitenhorst in het mooie Brabant wenst te reserveren? En wilt u hiervoor een offerte op maat ontvangen? Vraag deze online aan. Heeft u overige vragen? Stel ze door te bellen naar 0486 46 46 86.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This