De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Heisessie Brabant

Heisessie organiseren in Brabant

In alle rust vergaderen, lukt pas écht met een heisessie in Noord-Brabant. Overleg, bespreek en geef lezingen in de rustige omgeving van De Buitenhorst in Schaijk. Kom tot rust in een natuurlijke omgeving, terwijl u frisse lucht inademt. Neem even afstand van de hectiek op het werk en luister naar elkaar tijdens een heisessie in de natuur van De Maashorst.

Rustig vergaderen tijdens een heisessie

Heeft u vaak vergaderingen op de agenda staan? Grote kans dat die gehouden worden in een muffe, witte ruimte waar na verloop van tijd uw oogleden langzaam dichtvallen. Dit kan anders! Ga terug naar de natuur voor een landelijke vergadering en kies voor een heisessie in Brabant. Zorg voor een overvloed aan zuurstof en ruik de geur van een frisse natuur. Kies voor een open opstelling en houd uw team scherp. Ziet u dat ook zitten? Kies dan voor vergaderruimtes van De Buitenhorst.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een vergadering of lezing? Bekijk dan onze zakelijke opties, zoals vergaderen en overnachten. Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u een heisessie vastleggen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0486 46 46 86 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This