De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Landelijk vergaderen

Landelijk vergaderen

Wilt u graag landelijk vergaderen? Kies dan voor een vergaderruimte bij De Buitenhorst in Schaijk, Noord-Brabant! Onze groepsaccommodatie is gelegen in een natuurlijke omgeving, direct tegen natuurgebied De Maashorst. Deze mooie omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens uw vergadering en meer creativiteit. In De Buitenhorst kunt u landelijk vergaderen op een inspirerende locatie waardoor u nóg meer uit uw vergadering haalt. Kenmerkend voor onze accommodatie en de vergaderruimte is de huiselijke en warme sfeer die kenmerkend is voor Noord-Brabant.

Landelijk vergaderen: in alle rust en ruimte effectief vergaderen

Het zal velen bekend voorkomen: plannen die zijn gemaakt tijdens een vergadering worden niet goed uitgevoerd of het lukt überhaupt niet om tot een goed plan te komen. Landelijk vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie kan voor uw bedrijf of organisatie dé oplossing zijn. Vergaderen in een inspirerende en natuurlijke omgeving, even weg van alle stress en tijdsdruk. Alle rust en ruimte die nodig is om de vergadering, heisessie of bijeenkomst vorm te geven. De Buitenhorst gelooft hierin en biedt bedrijven een vergaderruimte in de natuurlijke omgeving van Noord-Brabant. Wij beschikken over meerdere unieke vergaderruimtes. In deze ruimtes maakt u gebruik van draadloos internet en audiovisuele middelen die in het tarief zitten. Onderbreek de vergadering met een van onze unieke vergaderbreaks om even de gedachten te verzetten.

Vergaderarrangementen op maat

 

Als u kiest voor landelijk vergaderen bij De Buitenhorst in Schaijk heeft u keuze uit verschillende arrangementen en tarieven. Bij meerdaagse arrangementen zijn één of meerdere overnachtingen inclusief huur van de vergaderruimte op onze kampeerboerderij in Noord-Brabant inbegrepen. Als u meer informatie wilt over onze vergaderarrangementen op maat of als u wilt reserveren, neemt u contact met ons op via 0486 46 46 86.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This