De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Landelijk vergaderen

Landelijk vergaderen

Wilt u graag landelijk vergaderen? Kies dan voor een vergaderzaal bij De Buitenhorst in Schaijk! Onze groepsaccommodatie is gelegen in een natuurlijke omgeving, direct tegen natuurgebied De Maashorst. Deze mooie omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens uw vergadering en meer creativiteit.

Landelijk vergaderen: in alle rust en ruimte effectief vergaderen

Het zal velen bekend voorkomen: plannen die zijn gemaakt tijdens een vergadering worden niet goed uitgevoerd of het lukt überhaupt niet om tot een goed plan te komen. Landelijk vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie kan voor uw bedrijf of organisatie dé oplossing zijn. Vergaderen in een inspirerende en natuurlijke omgeving, even weg van alle stress en tijdsdruk. Alle rust en ruimte die nodig is om de vergadering, heisessie of bijeenkomst vorm te geven. De Buitenhorst gelooft hierin en biedt bedrijven een vergaderruimte in de natuurlijke omgeving van Noord-Brabant. In deze ruimtes maakt u gebruik van draadloos internet en audiovisuele middelen die in het tarief zitten. Onderbreek de vergadering met een van onze unieke vergaderbreaks om even de gedachten te verzetten.

Reserveer een locatie en vergader in alle rust

 

Als u kiest voor landelijk vergaderen bij De Buitenhorst, dan heeft u de keuze uit verschillende arrangementen en tarieven. U kan er ook voor kiezen om te vergaderen en daarna bij ons te overnachten. Als u meer informatie wilt over onze vergaderarrangementen op maat of als u wilt reserveren, neemt u contact met ons op via 0486 46 46 86.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This