De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Landelijk vergaderen

Landelijk vergaderen

Wilt u graag landelijk vergaderen? Kies dan voor De Buitenhorst in Schaijk! Onze groepsaccommodatie is gelegen in een natuurlijke omgeving, direct tegen natuurgebied De Maashorst. Deze mooie omgeving zorgt ervoor dat er een ontspannen sfeer ontstaat tijdens uw vergadering. Hierdoor komt meer creativiteit los. In De Buitenhorst kunt u landelijk vergaderen in een inspirerende accommodatie waardoor u nog meer uit uw vergadering haalt. Kenmerkend voor onze accommodatie is de huiselijke en warme sfeer.
Bekijk de mogelijkheden

Landelijk vergaderen: in alle rust en ruimte effectief vergaderen

Het zal voor velen bekend voorkomen. Plannen die zijn gemaakt tijdens een vergadering worden niet goed uitgevoerd of het lukt überhaupt niet om tot een goed plan te komen tijdens een vergadering. Landelijk vergaderen kan voor uw bedrijf of organisatie een oplossing zijn. Vergaderen in een inspirerende en natuurlijke omgeving, even weg van alle stress en tijdsdruk. Alle rust en ruimte die nodig is om de vergadering of bijeenkomst vorm te geven. De Buitenhorst gelooft hierin en biedt bedrijven de mogelijkheid in een natuurlijke omgeving te vergaderen. Wij beschikken over meerdere unieke vergaderruimtes. U kunt in deze ruimtes gebruikmaken van draadloos internet en audiovisuele middelen. Hier hoeft u niet extra voor te betalen. Onderbreek de vergadering met een van onze unieke vergaderbreaks om even de gedachten te verzetten.

Vergaderarrangementen

Als u kiest voor landelijk vergaderen bij De Buitenhorst in Schaijk, kunt u kiezen voor verschillende vergaderarrangementen. Het aanbod varieert van een 4-uurs arrangement tot 56-uurs arrangement. Bij meerdaagse arrangementen zijn één of meerdere overnachtingen inbegrepen. Maar heeft u andere wensen dan stellen we voor u graag een vergaderarrangement op maat voor u samen. Als u meer informatie wilt over onze vergaderarrangementen of als u wilt reserveren, kunt u contact met ons opnemen via 0486 46 46 86. Het is natuurlijk ook mogelijk eerst een offerte aan te vragen.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This