De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Trainingslocatie Brabant

Trainingslocatie in Brabant

Bent u op zoek naar een geschikte trainingslocatie in Brabant? Dan kunt u terecht bij De Buitenhorst in Schaijk. Wij hebben verschillende vergaderruimtes waar ook regelmatig trainingen worden gegeven. Deze ruimtes liggen midden in de natuur, waardoor u in alle rust een training kunt organiseren. Daarnaast kunt u gebruikmaken van verschillende audiovisuele middelen en draadloos internet.

Organiseer een training op onze inspirerende trainingslocatie

Wanneer u een training wilt geven aan uw medewerkers of collega’s, is het fijn om dit op een rustige en ruime plek te doen. Wilt u bijvoorbeeld een teambuildingactiviteit of workshop organiseren op onze trainingslocatie? Of is er een andere zakelijke bijeenkomst waar u een ruimte voor zoekt? Wij helpen u graag verder! Daarnaast begrijpen we dat u ook eens ergens anders wilt trainen dan gewoon op kantoor. Wij hebben verschillende vergaderruimtes voor u beschikbaar. Een nieuwe omgeving zorgt vaak voor nieuwe inspiratie en ideeën en dat is soms net wat u nodig heeft. Kom daarom naar onze trainingslocatie. De locatie is centraal gelegen en is goed te bereiken vanuit onder andere Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch. Wilt u een meerdaagse training of vergadering organiseren? Kies dan voor een overnachting in een van onze groepsaccommodaties. Zo kunt u er de volgende dag weer volledig uitgerust tegenaan!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Voor onze trainingslocatie hebben we verschillende arrangementen. Boek bijvoorbeeld een vergaderlocatie mét overnachting. Wilt u graag meer informatie over deze arrangementen of over de locatie zelf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0486 46 46 86 of door het contactformulier in te vullen. Ook is mogelijk om een virtuele tour te krijgen van onze locaties. Zo kunt u vooraf zien hoe de ruimtes eruitzien.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This