De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Vakantiehuis groepen

Een vakantiehuis voor groepen in Noord-Brabant

Bij De Buitenhorst vindt u het ideale vakantiehuis voor grote groepen van 40 en zelfs 60 personen die in Noord-Brabant vakantie willen vieren. Wij bieden drie verschillende accommodaties aan voor groepen van 14 tot 26 personen. Ook met een grotere groep (maximaal 67 personen) is het mogelijk om in De Buitenhorst in Schaijk te verblijven. U huurt dan meerdere accommodaties. Verblijf een (lang) weekend of een midweek bij ons. Tijdens uw verblijf geniet u van de prachtige natuurlijke omgeving, mooie accommodaties, vele faciliteiten en onze uitstekende service.

Een luxe vakantiehuis voor groepen van 40 of 60 personen in het hart van Noord-Brabant

De Buitenhorst in Schaijk ligt aan de rand van De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Onze groepsaccommodaties zijn voorzien van alle luxe die u maar wenst om heerlijk tot rust te komen. Van een grote gezellige woonkamer tot een keuken met alle faciliteiten. Door één vakantiehuis (of meerdere) te boeken, kunnen grote groepen van wel 40 tot 60 personen bij ons in Noord-Brabant verblijven. Voor de verschillende accommodaties gelden wel aparte tarieven. Met betrekking tot de culinaire verzorging is het tegen meerprijs mogelijk dat wij uw maaltijden verzorgen, maar dit kunt u uiteraard ook zelf doen.

Ontspannen in onze eigen wellnessruimte

Als u helemaal tot rust wilt komen in ons vakantiehuis in Noord-Brabant voor groepen van 40 tot 60 personen, kunt u ook kiezen voor een wellnessarrangement. Wij beschikken over een eigen wellnessruimte: Sana De Buitenhorst. Hier kunt u gebruikmaken van onze sauna, het Turks stoombad en een ruime buitenwhirlpool waar maar liefst acht personen in kunnen. Voor meer informatie over onze wellnessarrangementen of onze accommodaties belt u naar 0486 46 46 86. Reserveren kan telefonisch of via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This