De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Vakantiehuis groepen

Bij De Buitenhorst vindt u het ideale vakantiehuis voor grote groepen van 40 en zelfs 60 personen. Wij bieden 3 verschillende accommodaties aan voor groepen van 14 tot 26 personen. Ook met een grotere groep (maximaal 67 personen) is het mogelijk om in De Buitenhorst te verblijven. U kunt dan meerdere accommodaties huren. U kunt bij ons een weekend, een lang weekend of een midweek verblijven. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van de prachtige natuurlijke omgeving, de mooie accommodaties, de vele faciliteiten en de uitstekende service.

Een luxe vakantiehuis om met grote groepen van 40 of 60 personen te verblijven

De Buitenhorst ligt aan de rand van De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. U kunt hier heerlijk tot rust komen. Al onze accommodaties zijn voorzien van alle luxe die u zich kunt wensen. Van een grote gezellige woonkamer tot een keuken die van alle gemakken is voorzien. Ieder vakantiehuis heeft een groot aantal slaapkamers en badkamers om gemakkelijk grote groepen van 40 tot 60 personen te kunnen herbergen. Voor de verschillende accommodaties gelden andere tarieven. Afhankelijk van de culinaire verzorging die u wenst, kunnen de tarieven variëren. U kunt ervoor kiezen uw maaltijden zelf te verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om ons uw ontbijt, lunch en diner te laten bereiden.

Ontspannen in onze eigen wellnessruimte

Als u helemaal tot rust wilt komen in ons vakantiehuis voor groepen van 40 tot 60 personen, kunt u ook kiezen voor een wellness arrangement. Wij beschikken over een eigen wellnessruimte: Sana De Buitenhorst. Hier kunt u gebruik maken van de sauna, het Turks stoombad en de ruime buitenwhirlpool waar maar liefst 8 personen in kunnen. Voor meer informatie over onze wellness arrangementen of onze accommodaties belt u naar 0486 46 46 86. Reserveren kan telefonisch of via het reserveringsformulier.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This