De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Vakantiehuis groepen

Een vakantiehuis voor groepen in Noord-Brabant

Bij De Buitenhorst vindt u het ideale vakantiehuis voor grote groepen van 40 en zelfs ruim 60 personen die in Brabant vakantie willen vieren. Wij bieden drie verschillende accommodaties aan voor groepen van 14 tot 26 personen. Ook met een grotere groep (maximaal 67 personen) is het mogelijk om in De Buitenhorst in Schaijk te verblijven. U huurt dan meerdere accommodaties. Verblijf een (lang) weekend of een midweek in ons vakantiehuis en laat grote groepen van 20, 40 of zelfs ruim 60 personen zelf kiezen in welk verblijf ze willen overnachten. Tijdens uw verblijf geniet u van de prachtige natuurlijke omgeving, mooie accommodaties, vele faciliteiten en onze uitstekende service.

Een luxe vakantiehuis voor groepen van 40 of ruim 60 personen

De Buitenhorst in Schaijk ligt aan de rand van De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant. Onze groepsverblijven zijn voorzien van alle luxe die u maar wenst om heerlijk tot rust te komen. Van een grote gezellige woonkamer tot een keuken met alle faciliteiten. Door één vakantiehuis (of meerdere) te boeken, kunnen grote groepen van wel 40 tot wel ruim 60 personen bij ons in Brabant verblijven. Voor de verschillende accommodaties gelden wel aparte tarieven. Met betrekking tot de culinaire verzorging is het tegen meerprijs mogelijk dat wij uw maaltijden verzorgen, maar dit kunt u uiteraard ook zelf doen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u een vergaderlocatie zoekt met overnachting, want wij hebben verschillende ruimtes voor u ter beschikking om met uw team in te brainstormen.

Ontspan in een groene omgeving

Als u zich volledig wilt ontspannen in ons vakantiehuis voor groepen van 40 tot ruim 60 personen, kunt u de groene omgeving gaan verkennen. Wij organiseren niet ver van uw vakantiehuis voor groepen gezellige activiteiten, zoals een solextocht, rallyrijden of GPS-tochten per fiets of karten. Voor meer informatie over onze faciliteiten en arrangementen belt u naar 0486 46 46 86. Reserveren kan telefonisch of via het contactformulier.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This