De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Groepsverblijf Brabant

Groepsverblijf Brabant

De Buitenhorst in Schaijk is een groepsverblijf in Brabant waar u zich heerlijk kunt terugtrekken in de mooie natuur van De Maashorst. Dit natuurgebied is maar liefst 3500 hectare groot en onze groepsaccommodatie is gevestigd aan de rand hiervan. Vanuit onze accommodaties heeft u een prachtig uitzicht op de mooie natuur. Geniet bij ons niet alleen van een heerlijk verblijf, maar ook van mooie extra’s, zoals een wellness arrangement of leuke activiteiten in de natuur en op het platteland.

De Buitenhorst: het ideale groepsverblijf in Brabant

De Buitenhorst in Schaijk heeft u veel te bieden. De ligging is fantastisch en in de omgeving is veel te beleven. Zo kunt u een wandeling maken door het mooie natuurgebied, onze boerderij bezoeken en zo het echte boerenleven ervaren of een sportieve activiteit ondernemen. De dag sluit u natuurlijk af met een bezoekje aan de wellnessruimte Sana De Buitenhorst om helemaal tot rust te komen. Ook met een zeer grote groep bent u welkom in ons groepsverblijf in Brabant. Wij hebben 3 verschillende accommodaties: De Bonte Koe (26 personen), De Ontginning (24 personen) en De Bosrand (17 personen). Voor een grotere groep kan gebruik gemaakt worden van meerdere accommodaties. U kunt zelf koken en afwassen, maar wij willen dit ook graag voor u doen. Zo krijgt u de kans helemaal te ontspannen. Wij bereiden dan uw maaltijden en zorgen dat alles wordt opgeruimd. Zo kunt u optimaal genieten van ons groepsverblijf in Brabant.

Reserveer snel!

 

Wij bieden u altijd een arrangement op maat. U kunt bij ons een weekend, lang weekend of midweek verblijven. Ook met de feestdagen zijn wij geopend en kunt u bij ons verblijven. Afhankelijk van de gekozen accommodatie en de culinaire verzorging die u wenst, bepalen wij een tarief voor ons groepsverblijf in Brabant. Wanneer u hier nog vragen over heeft, kunt u deze stellen via 0486 46 46 86. Reserveren kan via het reserveringsformulier of door het bovenstaande telefoonnummer te bellen.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This