De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Groepsverblijf Brabant

Groepsverblijf in Noord-Brabant

De Buitenhorst in Schaijk is een groepsverblijf waar u zich heerlijk terugtrekt in ‘het oergebied van Noord-Brabant’. Onze boerderij is gevestigd aan de rand van natuurgebied De Maashorst, dat maar liefst een strekking heeft van 3.500 hectare. Vanuit onze accommodaties heeft u een prachtig uitzicht op de mooie natuurgebieden. Bij ons geniet u niet alleen van een heerlijk verblijf, maar ook van mooie extra’s, zoals een wellnessarrangement of leuke activiteiten op het platteland.

Kom helemaal tot rust in het ideale groepsverblijf van Noord-Brabant

De Buitenhorst heeft u veel te bieden. De ligging is fantastisch en in de omgeving is veel te beleven. Maak een wandeling door het mooie natuurgebied, bezoek onze boerderij en ervaar zo het echte boerenleven of onderneem een sportieve activiteit. Sluit de dag af met een bezoekje aan de wellnessruimte en kom helemaal tot rust. Ook met een zeer grote groep bent u welkom in ons groepsverblijf in Noord-Brabant. Dan maakt u gebruik van meerdere accommodaties. Wij bieden u altijd een arrangement op maat. Verblijf een weekend, lang weekend of midweek in alle luxe bij ons in Schaijk.

Reserveer uw arrangement

Afhankelijk van de gekozen accommodatie en de culinaire verzorging die u wenst, wordt het tarief voor het groepsverblijf in Noord-Brabant vastgesteld. Wanneer u hier nog vragen over heeft of een datum wilt reserveren, neemt u contact met ons op via 0486 46 46 86 of vult u het contactformulier in.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This