De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Groepsverblijf Brabant

Groepsverblijf in Brabant

De Buitenhorst in Schaijk is een groepsverblijf waar u zich heerlijk terugtrekt in ‘het oergebied van Brabant’. Onze boerderij is gevestigd aan de rand van natuurgebied De Maashorst, dat maar liefst een strekking heeft van 3.500 hectare. Vanuit onze accommodaties heeft u een prachtig uitzicht op de mooie natuurgebieden. Bij ons geniet u niet alleen van een heerlijk verblijf, maar ook van mooie extra’s, zoals jeu de boulebanen, tafeltennistafels en volleybalvelden of andere leuke activiteiten op ons terrein.

Kom helemaal tot rust in het ideale groepsverblijf

De Buitenhorst heeft u veel te bieden. De ligging is fantastisch en in de omgeving is veel te beleven. Maak een wandeling door het mooie natuurgebied, bezoek onze boerderij en ervaar zo het echte boerenleven of onderneem een sportieve activiteit. Of wat dacht u van rallyrijden, GPS-tochten per fiets of karten? Buitenactiviteiten brengen mensen dichter bij elkaar. Daarom zijn onze groepsverblijven ideaal om te overnachten met de hele familie. Ook met een zeer grote groep bent u welkom in ons groepsverblijf in Noord-Brabant. Dan maakt u gebruik van meerdere accommodaties. Wij bieden u altijd een arrangement op maat.

Reserveer uw arrangement

Afhankelijk van de gekozen groepsaccommodatie en de culinaire verzorging die u wenst, wordt het tarief voor het groepsverblijf vastgesteld. Wanneer u hier nog vragen over heeft of een datum wilt reserveren, neemt u contact met ons op via 0486 46 46 86 of vult u het contactformulier in. Bent u meer geïnteresseerd in een vergaderruimte en een zakelijke overnachtig? Dat kan natuurlijk ook. Bij ons kunt u vergaderen en overnachten met heel uw team.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This