De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Bijzondere vergaderlocaties

De meest bijzondere vergaderlocaties in Noord-Brabant

Door te kiezen voor een van de meest bijzondere en unieke vergaderlocaties van Noord-Brabant, tilt u uw vergadering naar een hoger niveau. Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om te vergaderen op bijzondere vergaderlocaties, bijvoorbeeld in de unieke, inspirerende en natuurlijke omgeving van Noord-Brabant. De Buitenhorst ontvangt veel recreatieve gasten, maar is zeker ook geschikt voor zakelijke groepen.

Bijzondere en inspirerende vergaderlocaties gezocht? Kies voor De Buitenhorst!

Bent u op zoek naar bijzondere, unieke en inspirerende vergaderlocaties die het brainstormen nét wat soepeler laat verlopen? Door de ligging van De Buitenhorst, vergadert u bij ons midden in de natuur. Dit verhoogt de creativiteit en verbetert de teambuilding. U heeft alle rust en ruimte om uw vergadering of training vorm te geven. Landelijk vergaderen kan in een van onze vergaderaccommodaties. In de bijzondere vergaderlocaties van De Buitenhorst is draadloos internet in het arrangement opgenomen. Verder zijn er altijd een airconditioning en vergaderfaciliteiten aanwezig. U kunt één dag of meerdere dagen komen vergaderen bijvoorbeeld in de vorm van een heisessie. Wij bieden daarvoor verschillende vergaderarrangementen aan. Onze unieke vergaderlocaties zullen u zeker weten omver te blazen.

Meerdaagse vergadering met overnachting

Vergadert u meerdere dagen en is de reisafstand van huis naar Schaijk te ver voor u en uw relaties? In dat geval kunt u bij ons ook kiezen voor een vergaderlocatie met overnachting. Al onze slaapkamers bieden voldoende privacy en zijn voorzien van een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Zo kunt u zich na een vergadering op een van onze bijzondere, unieke en inspirerende vergaderlocaties in Noord-Brabant heerlijk terugtrekken in een luxe slaapvertrek.

Vergaderbreaks op een inspirerende vergaderlocatie in Noord-Brabant

Na lang vergaderen, kunt u wel even een pauze gebruiken. Even wat frisse lucht door een ronde te lopen om nieuwe inzichten te krijgen. In samenwerking met verschillende organisaties bieden wij diverse vergaderbreaks aan. Deze vergaderbreaks worden voor een groot deel op onze locatie georganiseerd. Kies bijvoorbeeld voor een rondleiding op onze boerderij en help mee bij het melken van de koeien. Maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten, waarbij ook intensief aan teambuilding wordt gedaan. Denk aan klankmeditatie, paardenmennen, teambuilding met roofvogels of spiegelen met honden. Al onze activiteiten vinden plaats in de natuur. Dat maakt De Buitenhorst een van de meest unieke en inspirerende vergaderlocaties in Noord-Brabant!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een vergadering die lang bijblijft voor zowel u als uw relaties? Kies dan uit alle bijzondere, unieke en inspirerende vergaderlocaties in Noord-Brabant bij onze accommodatie in Schaijk. Vraag een offerte op maat aan of bekijk onze tarieven. Heeft u vragen over onze arrangementen of activiteiten? Bel dan naar 0486 46 46 86 of vul het contactformulier in.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This