De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

✓ Vergaderen midden in de natuur ✓ Voor wel 50 mensen ✓ Blijf dineren en overnachten.

Home » Bijzondere vergaderlocaties

Een van de meest inspirerende vergaderlocaties van Noord-Brabant

Door te kiezen voor een van de meest inspirerende vergaderlocaties van Noord-Brabant, weet u zeker dat u een vergadering naar een hoger niveau tilt. Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor te vergaderen op bijzondere vergaderlocaties, bijvoorbeeld in een unieke, inspirerende en natuurlijke omgeving in Noord-Brabant. De Buitenhorst ontvangt veel recreatieve gasten maar is ook geschikt voor zakelijke groepen tot wel 60 personen. Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan. Door de ligging van De Buitenhorst kunt u bij ons vergaderen midden in de natuur. Dit verhoogt de creativiteit en verbetert de teambuilding. U heeft alle rust en ruimte om uw bijeenkomst, vergadering of training vorm te geven. Neem vandaag nog contact op om onze arrangementen en uw vergaderwensen te bespreken. Bekijk de mogelijkheden

Bijzondere en inspirerende vergaderlocaties in Noord-Brabant gezocht? Kies voor De Buitenhorst in Schaijk!

 

Vergaderen kan in een van onze vergaderaccommodaties. In de gehele Buitenhorst is kosteloos draadloos internet aanwezig. Verder zijn er altijd een airconditioning en vergaderfaciliteiten aanwezig. U kunt één dag of meerdere dagen komen vergaderen. Wij bieden daarvoor verschillende vergaderarrangementen aan. Vergadert u meerdere dagen en is de reisafstand van huis naar de locatie te ver voor u en uw relaties? In dat geval kunt u bij ons ook blijven overnachten. Al onze slaapkamers bieden voldoende privacy en zijn voorzien van een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Zo kunt u zich na een vergadering op een van onze bijzondere en inspirerende vergaderlocaties in Schaijk heerlijk terugtrekken in een luxe slaapvertrek.

Vergaderbreaks op een inspirerende vergaderlocatie in Brabant

Na lang vergaderen, kunt u wel even een pauze gebruiken. Even wat frisse lucht of een ronde lopen om nieuwe inzichten te krijgen. In samenwerking met verschillende organisaties bieden wij verschillende vergaderbreaks aan. Deze vergaderbreaks kunnen voor een groot deel op onze locatie georganiseerd worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rondleiding op onze boerderij en meehelpen bij het melken van de koeien. Maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten, waarbij ook intensief aan teambuilding wordt gedaan. Zo kunt u onder andere kiezen voor klankmeditatie, paardenmennen, teambuilding met roofvogels of spiegelen met honden. Al onze activiteiten vinden plaats in de natuur. Dat maakt De Buitenhorst een van de meest unieke en inspirerende vergaderlocaties in Noord-Brabant!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een vergadering die lang bijblijft voor zowel u als uw relaties? Als u onze accommodatie kiest uit alle bijzondere, unieke en inspirerende vergaderlocaties in Noord-Brabant, kunt u eerst een offerte op maat aanvragen of de tarieven bekijken om een idee te krijgen van de prijs. Wilt u vragen over onze arrangementen of activiteiten telefonisch stellen? Dat kan! Hiervoor belt u naar 0486 46 46 86.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Share This