De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op Bekijk de tarieven

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Home » Familieweekend Noord-Brabant

Familieweekend in Noord-Brabant

Verblijf tijdens uw familieweekend met z’n allen in een groepsaccommodatie in ‘het oergebied van Noord-Brabant’, natuurgebied De Maashorst. De Buitenhorst is een luxe vakantieboerderij waar de luxe groepsaccommodaties worden gecombineerd met een melkveehouderij. Geniet samen van het pure en goede leven op het Noord-Brabantse platteland in Schaijk. Kom tot rust met een wandeling in het uitgestrekte natuurgebied of proef de overheerlijke streekproducten uit de boerderijwinkels.

Luxe én sfeer in de natuur tijdens een familieweekend

Als u op zoek bent naar een groepsverblijf in Noord-Brabant voor uw familieweekend, dan bent u bij De Buitenhorst helemaal op de goede plaats. Als u kiest om zowel te vergaderen als te overnachten bij ons, zorgen wij ervoor dat u met uw team een aangenaam verblijf krijgt. Onze accommodaties zijn allen voorzien van een sfeervolle woonkamer, grote woonkeuken met alle gewenste voorzieningen en meerdere slaapkamers mét eigen badkamer. Wanneer u een vakantiehuis voor een grote groep zoekt voor uw familieweekend, huurt u meerdere accommodaties. Kook samen met de hele familie in de grote keukens of kies voor culinaire verzorging vanuit De Buitenhorst.

Ga een weekendje weg

Reserveer vandaag nog uw familieweekend bij ons met een grote groep. Wij hebben luxe accommodaties die omver zullen blijven. Familie gaat altijd voorop en wij willen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De tarieven van onze accommodatie zijn afhankelijk van de verblijfsduur en de gewenste culinaire verzorging. Reserveer uw verblijf met een grote groep via het contactformulier of bel naar 0486 46 46 86.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht
Groepsaccommodatie De Buitenhorst
Share This