De Buitenhorst

Luxe groepsaccomodatie

Neem contact op

Zoover award winner Natuurlijke omgeving Voor recreatieve en zakelijke gasten Vergaderruimtes

Luxe groepsaccommodatie Nederland

Zoekt u een luxe groepsaccommodatie in een mooi deel van Nederland? Bezoek dan De Buitenhorst in Noord-Brabant. Onze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied De Maashorst en we bieden u 3 verschillende groepsaccommodaties. Al vanaf 14 personen kunt u een van deze accommodaties huren.

De Buitenhorst: luxe groepsaccommodatie in een van de mooiste natuurgebieden in Nederland

Wanneer u kiest voor De Buitenhorst, kunt u genieten van de prachtige natuur en leuke activiteiten ondernemen in de omgeving. Voor kinderen hebben wij veel leuke speelmogelijkheden, zoals een speeltoestel en skelters. Daarnaast kunt u met de gehele groep een wandeling maken. De Maashorst heeft een uitbreid knooppuntennetwerk voor zowel wandelaars als fietsers. Ook kunt u een kijkje nemen in onze eigen melkveehouderij en meehelpen bij het melken. Beleef het Brabantse platteland op z’n mooist!

Na een mooie dag vol activiteiten kunt u zich terugtrekken in een van onze mooie groepsaccommodaties. De Bosrand (17 personen, De Ontginning (24 personen) en De Bonte Koe (26 personen). U kunt ook de 3 accommodaties met elkaar combineren zodat ook een grotere groep in De Buitenhorst terecht kan. U kunt kiezen voor zelfverzorging, maar ook voor bijvoorbeeld halfpension. Wij verzorgen dan uw ontbijt, diner en eventueel ook lunch. Onze luxe groepsaccommodatie in dit mooiste stukje natuur in Nederland heeft u veel te bieden.

Arrangement op maat

Wij kijken graag samen met u hoe wij uw verblijf in onze luxe groepsaccommodatie in dit prachtige stuk natuur in Nederland zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Deze variëren afhankelijk van de accommodatie die u kiest, de tijdsduur en de keuze voor zelfverzorging of halfpension. Als u weet welk arrangement u wilt, kunt u dit reserveren via het reserveringsformulier of door te bellen naar 0486 46 46 86.

Wilt u meer informatie over De Buitenhorst?

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

      

Share This